Η εταιρεία μας ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών αποκλειστικά στον εκκλησιαστικό χώρο εδώ και 25 χρόνια με άκρως εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο συνεργείο. Η σημαντική παρουσία μας στον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό καθιστούν εγγύηση στις κατασκευές μας.

Η Ναοδομική δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

Τα παρεκκλήσια μας μπορείτε να τα παραγγείλετε όπως ακριβώς εσείς θέλετε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, και να τα μεταφέρουμε - εγκαταστήσουμε με δικούς μας γερανούς στο χώρο που θα μας υποδείξετε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή του Εξωτερικού αρκεί να πληρούνται οι προυποθέσεις για πρόσβαση.

Όλα μας τα εκκλησάκια βγαίνουν σε όλα τα σχέδια και σε όλα τα μεγέθη.

Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο, το μέγεθος, την σκεπή, τα κουφώματα, το δάπεδο καθώς και τις αγιογραφίες, κηροστάτες, καμπαναριό, ηλεκτρολογική και ηχητική εγκατάσταση, ξυλόγλυπτο τέμπλο Ιερού, βιτρώ στα παράθυρα, στις πόρτες ή στα κελύφη με σχέδιο ή απεικόνιση αγίων και οτιδήποτε άλλο αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί την δική σας παραγγελία, συμβάλλοντας έτσι στην κατασκευή ενός μοναδικού έργου αποκλειστικά για εσάς.

Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε παρεκκλήσιο υλοποιώντας οποιοδήποτε σχέδιο μας υποβάλλετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφόρηση και κατόπιν συννενοήσεως να μεταβεί πωλητής της εταιρείας μας στο χώρο σας.

Print